Laser Tag Arena

UNIC IN BRASOV !

Laser Tag Arena este cel mai modern joc de „shooting”, asemanator celor de pe consolele de joc sau PC, transpus in realitate, castigand astfel prin dinamism si intensitatea  senzatiilor traite. Este un joc de echipa, desfasurat intr-o  arena special amenajata, un labirint  cu o multime de obstacole si efecte speciale.

Nou in Brasov - Laser Tag Arena

space club brasov

space club brasov

Space-Club-Brasov-3

Space-Club-Brasov-1

1DSC_4309 c

Teambuilding - Brasov

New in Brasov - Laser tag arena

Laser tag arena- Newest shooter game in Brasov

The most attractive shoother game- Laser tag arena-Brasov

fisa scor laser

Jocul de laser tag este controlat de un sistem high tech informatizat in timp real pe un ecran aflat in receptia-anticamera, care permite afisarea scorului, a focurilor trase, tintite si incasate de catre fiecare participant la joc.

Fiecare jucator primeste o vesta electronica si un pistol laser high-tech pentru a-si tinti adversarii cu un sistem infrarosu complet inofensiv si a face astfel cât mai multe puncte.

Laser Tag Arena poate fi jucat de oricine se simte capabil sa intre intr-o lume a viitorului, a armelor laser si a confruntarilor stelare!

La sfarsitul jocului fiecare concurent va primi imprimate rezultatele jocului, impartite pe fiecare jucator, shootinguri reusite, incasate, punctajul individual precum si cel general al echipei sale. Pentru a putea intelege mai usor fisa cu scorul final, puteti consulta exemplul din galeria de imagini de mai sus.

Laser Tag Arena este foarte palpitant daca se joaca in echipa, fiind o ocazie potrivita pentru a va pune in evidenta  abilitatile de lider, spiritul de echipa si dorinta de a invinge, printr-o uriasa doza de adrenalina !